maandag 29 december 2008

klote hormonen!!


Een paar dagen geleden wist je 't al. Je lief moeten vragen, om je tieten net iets minder stevig knedend beet te pakken, omdat ze er lekkerder uitzien, maar ook alleen zo voelen als ze voorzichtig behandeld worden. Dat zijn de dagen waarop je van die boezem geniet, zonder dat iemand hem aanraakt. Permanent een heel lichte tinteling in 't vlees en ietsje sterker in de tepels. Which is nice ...
En je wist het dus dan al, dat je jezelf een paar dagen nadien zou voelen als een platte vijg die door een nevel van tristesse omhuld wordt.

Elke keer weer denk ik:"Deze keer niet. Ik aanvaard nu al dat 't normaal is dat ik mij wat minder zal voelen en daarmee zal ik 't allemaal te snel af zijn. Ik ga er pro-actief mee om. Ik ben het voor. 't Feit dat ik geen fut zal hebben om ook maar ergens plezier aan te beleven en robotisch de dag door zal schuiven, zal zich niet herhalen van deze keer. Want als ik het nu al accepteer, kan ik mij daar niet druk om maken en ..."
Maar dat is het hem dus hé! Dát is het!!! Ik maak mij niet druk! Ik wind mij niet op en sakker niet. Ik vlieg mensen niet naar de strot omdat ze iets zeggen. 'k Heb alleen zo'n lichte Saudade in mijn lijf. Alsof ik de indruk heb dat alles somber is, maar zonder ernstig genoeg te zijn om te vrezen dat 't voor altijd zo zal blijven. En met dat die ernst er niet is, kan ik het niet hebben dat ik mij daar dan niet gewoonweg overheen kan zetten. Nu!!!

Ik dacht dus, dat 't deze keer gene waar ging zijn. Dat mijn analyse van 't probleem de oplossing zelve was. Maar 't is weer wel waar. 't Is zo ... ik voel mij zo vijg als een vijg die weet dat ze morgen alweer een dadel zou kunnen zijn, zich maar kan voelen.

Wat een cirque! Wat een klucht om te proberen daar vat op te krijgen ook ...
Pffff ...

16 opmerkingen:

 1. in quasi enen asem geschreven en zo klinkt 't waarschijnlijk ook, ja ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en iedereen zal zo wel zijn eigen definitie hebben van naar de strot vliegen.
  Nu ik mijn vingers toch effe niet kan bedwingen - strotvliegen - strontvliegen - haar in de boter - vlieg in de kaars (tettergat - aars)
  Vlieg in de kaars : die lag er al lang, hoor, ik had het alleen nog niet opgemerkt (dat ze er lag) klinkt nogal contradictorisch, tenzij we uw jaren ervaring bij CSI Lovendegem mee in beschouwing nemen.
  Schouw? Kerstmist? Paranomia - Max headroom . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eu!!! daar zeg je nu zoiets!!
  dat klopt dus idd niet hé ... ik bedoelde, dat ik ze wel al had gezien, maar nog niet eerder had opgemerkt in wat voor goede staat die nog wel was

  schouw? kerstmis?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en ik bedoelde ook, dat ik er zonder die stroompanne vast niet toe gekomen was, om er foto's van te nemen - dat ik ze dus nog niet actief opgemerkt zou hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. over tetten gesproken, geen bergen zonder dalen...

  (vanavond mag u een kruik mee)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @gewebkijk: handiger om jenever in te gieten dan een kersenpitkussentje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tinteling in de tepels?

  http://www.flickr.com/photos/magneticart/3086740781/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. schrijf eens iets over de vrouwelijke (het andere geslacht)borstkas en vertripel (hic)het aantal reacties op het blogitem?
  BTW ik lees jullie allemaal ook graag, grr...rr.
  point à la ligne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Botje, Botje ... Ge staart u blind op die tetten gij ...
  Zeg nu zelf. Alle reacties gaan niet eens over tetten, toch? En geen enkele gaat over tetten alleen.

  En daarnaast over mijzelf:
  elk vogeltje zingt zoals 't gebekt is.
  Als ik mijn borsten bij momenten zie als een barometer, dan kan ik dat zoveel mogelijk verbloemd omschrijven. Maar 't zou niet meer mijn manier van spreken zijn. Moet ik de 'tieten' dan mijden, omdat het een onderwerp en woordkeuze is die mogelijk mensen gemakkelijk laat reageren?

  En over het woord-gerelateerd reageren:
  Moet wie wil reageren zichzelf de mond snoeren omdat hij daar 'boven' wil staan? Tieten zijn een van de leuke dingen in 't leven. Voor mijn part logisch en goed dat ze populair zijn.

  Maar goed ... Elk zijn gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ivm de foto:
  dat valt best mee
  't is druk met vingertoppen op de zijkanten die tegenvalt

  heeft wel meer sterke foto's trouwens!!
  http://www.flickr.com/photos/magneticart/3086741523/in/set-72157610764065632/ super beeld van een machtig mooie kont

  en deze http://www.flickr.com/photos/magneticart/3131510137/in/set-72157610764065632/ - kan ook tellen!! zo eenvoudig en zo uitdagend

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @botje, ik reken mij ook onder allemaal, maar aangezien u hier telkens alleen met naam reageert, ga ik er vanuit dat u zelf geen blog bezit..?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @kijk eens aan of uit , Flor - Bolleke - Conincks kort door de bocht. Botjes zijn niet meer dan antwoordapparaten die random standaard antwoorden genereren op tekst, niet op inhoud. Ze bezitten zelf noch intelliGentie, noch inhoud, noch gezicht noch webstek (anders konden ze die gewoon ook vervuilen).
  Soms zijn ze gewoon bot, staat het water in hun schoenen, of tot aan de - Maurice - lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. zo herinner ik 't mij niet

  maar 't is tenslotte slechts een beeld

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oprechte dank voor de gratis product placement.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor mij een pintje, een dwangbuis en een grote pleister, aub. 't is Dringend !

  BeantwoordenVerwijderen