maandag 24 november 2008

Kriebel kakt!!


Bij elke applicatie die je op FB gebruikt, verleen je toegang tot van alles en nog wat. Veel kan mij dat niet schelen, omdat er ten slotte toch niets op staat waarvan ik niet wil dat 't geweten is.
Met een van die (vele, vele, vele, vele, vééééle) spelletjes die daar te vinden zijn, kan je met een zelfgemaakt huisdier op bezoek bij anderen die ook zo'n virtuele tijdspons hebben. Door een vriendin van mij - die ondanks ze niet tuk is op computerspellen toch óók zo'n mormeltje heeft - eerst heel goed omschreven als 'debiel' en nu nog beter als 'toch heel verslavend voor zo'n debiel spel'. 'k Gaf toe dat ik er geen gedacht van heb WAT de makers van zulk soort brol over de werking van 't menselijk brein weten dat ik niet weet, maar ze toch IETS moesten weten.
En dan ... Dan gebeurde er plots dat:Placeerde ze daar toch wel ineens nen drol zekers!!!

'k Dacht:"Heuh?! Hebben die gasten mijn blogbeschrijving gelezen of wat?!" Dát noem ik nog eens een klantgericht aanbod!!
Zzze marketingboyzz zijn vast niet Nederlandstalig, niet waar? Dus vergeef ik 't hen dat ze 't niet helemaal goed begrepen hebben en vermoeden dat ik kick op kaka. 't Is de geste die telt!!

2 opmerkingen:

  1. Het is de tijd van't jaar, geloof me. Of een complot.Dat kan ook.
    Nog een beetje en ze geven lavementen weg als verjaardagscadeau.

    BeantwoordenVerwijderen