dinsdag 18 november 2008

Sociaal vet verteren.


't Is mij nu wel duidelijk. Ik vind sociaal contact fantastisch!! Facebook is een feest, waarop ik zowel mensen van toen terugzie als nieuwe mensen leer kennen. Smalltalk, wat moeilijker babbels, puur gezwets en gezwans, ... Er is allemaal plaats voor. Internet is zowel de plek waar de party plaats vindt als waar wordt afgesproken om er naartoe te gaan. Maar ...

Ik ben niet 't soort mens dat graag lang aan een stuk op zwier gaat. Deze week en de week die komt, heb ik voor mijn normaal doen en laten nog veel dingen gepland om samen met andere mensen te doen - sociale activiteiten dus. Stuk voor stuk gelegenheden waarvan ik blij ben dat ik niet alleen maar heb overwogen om er naartoe te gaan. Maar na 28 november zal 't goed geweest zijn. Dan zal ik er voor kiezen om weer even op mijnen allenen te zijn.
Geen bals, geen optredens, amper bezoek, amper zelf op bezoek, Facebook op een laag pitje, Twitter updaten zonder al te veel te reageren op anderen, ... Kortom, een herfstdutje in een internethol, om nog eens thuis te komen en misschien getekend weer te keren.


Discover Sting!

8 opmerkingen:

 1. Geen bals?! Moet ik helemaal alleen? :-/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het deurtje van uw gouden kooitje, zal hier altijd voor u open blijven staan...

  leef, en doe voort... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @herman: 'k ga niet voor een jaar in één of ander klooster ze! Boombal hier in Gent is er sowieso geen twee keer in de week, dus heb ik daar op zich geen moeite mee. 't Is alleen dat 't nu wat veel heel kort op elkaar is, om zo te blijven verder doen. Ik ken mijzelven ... ;-)

  @gewebkijk: bloggen zie 'k mij eerder weer wat meer als wat minder doen. Da's 'anders', voelt alleszins anders.
  Sociaal contact heeft voor mij snel weg van een ping-pong-match!! Wordt een beetje traaaaag als ik de batterijtjes niet op tijd heroplaad. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @gewebkijk: 'een kreeft'? Wil dat zeggen, dat je dat herkent? of eerder dat je je voelt als iemand die levend gekookt wordt en euh ... dat dus ergens herkent dus ... toch ook weer, ja ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wordt de hoorn van de telefoon dan ook afgelegd? :(

  BeantwoordenVerwijderen