donderdag 9 oktober 2008

blogommelet

.
soms wil ik zoveel tegelijk vertellen ...

bijvoorbeeld

 • dat er hier in 't straat een huis is, waarin de keuken aan de straatkant ligt en daar zooooo dikwijls als ik daar passeer de heerlijkste geuren naar buiten sijpelen!! 'k Ben een keer aan hun raam blijven staan om de geur op te snuiven. De bewoners hadden dat gezien en ik maakte hen snel met gebaren duidelijk hoe lekker het rook. Toffe mensen lijken 't mij. Schoon keuken ook!

 • dat ik mij vandaag heb afgevraagd, sinds wanneer het eigenlijk geleden is dat ik nog een keer 'rood' geworden ben. Weet je wel, van dat schaamrood? Toen ik een jaar of elf was had ik ongelooflijk rap!! Maar nu kan ik mij dus niet herinneren sinds wanneer mij dat niet meer overkomt.

 • dat ik in een lief, zacht knuffelvel zit en 't niet geeft dat er niemand is om te knuffelen, want dat ik van dát op zich al geniet. Gewoon van de mood, de warmte, de aaibaarheid in mezelf.

 • dat Colruyt toch écht wel den beste supermarkt is hier bij ons! Ok, 't is er misschien minder 'gezellig'. Maar daarvoor ga 'k ik ook niet naar een supermarkt.

 • dat ik vrees dat 'k rap last zal hebben van reuma - of wat is datgene dat er voor zorgt dat uw gewrichten zeer doen? enfin, ge weet wel ... - omdat mijn elleboog nu al serieus pijn doet elke keer ik met een volle caddy van de winkel kom. In feite heb ik daar dus NU al last van! Pfff!!!

 • dat ik soms overweeg om een apart blog met voornamelijk foto's te starten, maar daar (nog) niet mee begon omdat ik daar (voor mij) 't nut niet van inzie.

 • dat ik er geen idee van had hoe leutig het is om zo veel mensen 'van vroeger' terug te vinden. Zo leutig dat ik het écht plezant zou vinden om met heel den hoop nog een keer af te spreken. Maar 't mag ook met elk apart zijn. Ja, 'k heb de indruk dat we nog wel zouden weten wat zeggen tegen elkaar.

 • dat ik mij eerlijk gezegd soms afvraag of 'goei vrienden' en 'goeie seks' - niet noodzakelijk gecombineerd - niet veel beter is dan een lief.
  ...
  Nah! Hoogstens goed om 'het gat' te vullen.
  Daar heb ik dus telkens rap antwoord op!

 • dat ik écru, stomme oude-madammen pantoffels heb, omdat de danslerares in 'Tiny gaat op ballet' er had die daarop lijken.
.

8 opmerkingen:

 1. soms, wil je wel overal je zegje overdoen, maar moet je keuze's maken...
  hebt je niet gewoon een beetje een muisarm..?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet wanneer je laatst rood ben geworden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @gewebkijk
  een 'muisarm'? - goed dat je Nederlander bent! :-))

  @oogsnoep
  hoeveel zwijggeld moet mij dat hier kosten?! ;-)
  en hoeveel moeten het mij kosten om het aan mij wél te vertellen? :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. er daagt mij iets nu, maar ik bedoelde het echt computer gesproken... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tuurlijk, maar kon 't niet laten liggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms wil ik zoveel reageren...

  bijvoorbeeld

  dat de Colruyt in mijn perceptie écht wel de goedkoopste grootgrutter geworden is sinds ik er een paar weken terug doodleuk van de kassierster mocht passeren zonder te moeten betalen :-P

  dat ik in jouw plaats niet zou twijfelen om een aparte fotoblog op te starten want je hebt verdomd goed fotomateriaal. Zelf heb ik er intussen ook één - een fotoblog bedoel ik - en dat doet deugd want ik leg drie eieren per dag.

  dat een lief de stellende trap is, goeie seks de vergrotende trap en goeie vrienden alles overtreft

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Colruyt ... per vergissing of opzettelijk?!

  Fotoblog ... dank je wel voor 't compliment
  vind zelf de combinatie: tekst, foto, tekening, clip, ... ook wel iets hebben
  en het hangt eigenlijk allemaal aan elkaar
  daarom wil ik de foto's niet uit dit blog rukken

  Eigenlijk heeft een mens pas écht een lief als hij goeie seks heeft met een vriend. Eigenlijk ...
  Want dat maakt dan die religieuze ervaring mogelijk, waarover ik hier schrijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ dp:

  De kassierster had niets in de gaten. En ik heb aan de kassa als klant nooit iets in de gaten, ik word daar niet voor betaald ;-)

  BeantwoordenVerwijderen