vrijdag 28 september 2007

InhalenLees ik niet wat té veel andere blogs? Moest ik ze willen volgen vanaf nu niet, neen. Maar dat inhalen! Die mensen zijn (bijna) allemaal al zooooo lang bezig. 'k Ben nagenoeg zeker dat ik hun volledig archief niet zal doorploeteren.
'k Heb mij gepermitteerd om mijn gedacht er bij te zeggen, met de bedoeling anderen te overhalen om een kijkje te gaan nemen. Want er zijn zo ontzettend veel blogs, dat het moeilijk kiezen is. Geloof mij dus vooral niet en ga zelf een keer tot daar.

Eikebah, omdat de auteur een pittige meid is, die zich zowel zelfzeker als kwetsbaar opstelt.

Erix Gedachtenspinsels, omdat ik het vaak wel en soms niet met hem eens ben én omdat het voortreffelijk geschreven is.

Filosofie is voor iedereen, omdat het zo is en de auteur me sterkt in mijn overtuiging dat het goed is om mijn idealen vast te willen houden.

Gedachtendoosje, omdat de auteur gebalde, doelgerichte en treffende berichten plaatst en me daarmee aantoont dat men soms niet veel woorden nodig heeft, om immens veel te zeggen.

Tales from the crib, omdat de schrijfster zich zo vol overgave kan en blijft smijten.

Tales of Drudgery & Boredom, omdat de schrijver op een bijzonder fijne manier toch uitdrukkelijk zijn gedacht zegt.

Target, omdat de schrijver rauw is zoals ik soms graag zou willen, maar niet kan zijn, behalve heel af en toe, heel diep vanbinnen, misschien.

Vleervlinder, omdat de auteur heerlijk positief door haar leven lijkt te bewegen en zo vaak blaakt van energie.

Well I suppose that's the price you pay, omdat de schrijfster haar gedachtengang me aanspreekt, los van hoe ver ik zelf van haar vandaan sta.4 opmerkingen:

 1. goh, dank jewel voor de vermelding!Weet je zeker dat je het n8iet gaat inhalen? Een verloren zatrerdagmiddag en dan heb je ze zo alle 700+ doorgelezen hoor. Oké flauw, nevermind. Dat de gedachte sowieso in je opgekomen is om al die onzin te lezen is al vleiend genoeg hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Target, en hey... ben ik nou de enige Nederlander in het rijtje?!? Woh... 10 voor taal eat you heart out!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @target
  Ik lees jouw gewroet wel met volle aandacht hé! :-p
  Je klinkt hier helemaal anders dan op jouw blog. Amper herkenbaar. Ofwel heb jij ook verschillende stukken in jezelf die je elk op toer naar buiten laat komen, ofwel ben je hypocriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Erix gedachtenspinsels' is ook van een Nederlander.

  BeantwoordenVerwijderen