woensdag 27 augustus 2008

Boombalfestivaaaaal!!!!!

.
Nog twee keer slapen en 't is zover!!

Reuze voor wie heel veel mét - in plaats van enkel in de buurt van - anderen wil dansen.
Plezant voor wie een 'kleinschalig onderonsje'-achtige sfeer waardeert.
De max voor wie op zijn knieën naar zijn vlakbij opgestelde tent wilt kunnen kruipen.
Ideaal voor wie aan een niet geschifte prijs 27 artiesten/groepen bezig wilt zien – of horen tijdens 't dansen.

YEVGUENI, ISHTAR, LAÏS, FIXKES, TRIPLE-X, TNT, EMBRUN, LOS PABLOS, FOLLIA, STYGIENS / DUO BOTTASSO, ESQUISSE, AARDVARK, MEANDER, PARASOL, PLACE DES MIRACLES, WOUTER VANDENABEELE & ERIC THÉZÉ, PEUT-ÊTRE-JEANNE, ZLABYA, DUO GOLDER-MONTANARO, DIALTO / BOUFFÉE D'AIRS, LE QUINTET À CLAQUES, DUO PIGNOL-MILLERET, DJAL, VOORUIT MET DE KUIT, TRIO BENOIT GUERBIGNY, DUO THEUNS / DORZÉE, FRÈRES DE SAC

En hééééle féééle DANSWORKSHOPS en KINDERANIMATIE en VRIJ PODIUM en LEKKER ETEN EN DRINKEN en FESTIVAL KRAAMPJES en IK BEN EEN SIMPEL HEEL CONTENT DUIFJE-MENSEN en FREE HUGS (gewoon op een stuk karton geschreven en dus écht free!) en ZON en AFWEZIGHEID VAN REGEN en KAMPVUURTJES

En, en, en ... ja ... En mijn dans-, kampeer-, eet-, hug-, festivalkraampjesbekijk-, drink- en babbelvriendinneke kijkt nog snel uit naar zo'n 'floep en ik ben opgesteld'-tent. En ze heeft veldbedjes waardoor we – delicate flowers – zelfs niet meer op die dunne, dunne, geen enkele boebel in de ondergrond verdoezelende luchtmatrasjes moeten slapen.
Zonder de floep-tent en de veldbedjes was 't ook ferm goed te doen geweest ze. Maar nu? Ah, wij ga me wij ons in 't weekend wentelen gelijk luxe poezen in een bad champagne.

Aan allen die mijn bestemming delen: vraag mij ten dans aub!! Ik ben dedie die aan de kant staat met bewust niet gekruiste armen – omdat dat een gesloten houding is – en een pokerface die “MIE!! MIE!! ASK MIE!!!” moet verbergen.
En neen, ik heet niet Mie. Daarom dat ik 't ook wil verbergen! Deuh!
.

5 opmerkingen:

 1. het is schrikkeljaar, dus gij moogt zelf ook vragen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't is niet dat 't niet mag hoor
  alle madams vragen daar volle bak
  maar ik durf dat zo gelijk nooit niet goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @oogsnoep

  interpretatie 1: want alleen via deze weg kon men te weten komen dat er een Boombalfestival plaatsvond?!

  interpretatie 2: want je was er en zou op zoek gegaan zijn naar mijn pokerface, om er u op afstand een kriek mee te lachen?

  btw: beetje spijt dat ik niet naar Durga geweest ben en de bollywood workshop in 't bijzonder
  - wie mij tijdens de vroege uurtjes enthousiast (lees: gek) zag doen in de grote tent, zou meteen weten waarom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Combinatie: 1) Via deze weg zou ik te weten zijn gekomen dat er een boombal festival plaats vond en 2) via deze weg zou ik ook weten dat ik niet er met een dikke pruillip aan de kant zou hoeven staan met de meest zielige blik van "waarom wil niemand met me dansen?".

  BeantwoordenVerwijderen