woensdag 20 augustus 2008

"Gij zijt een slechte vrouw!"

.

Soms hé ...

Soms wou 'k, dat ik als huisvrouw in een getrouwsel gestoken was met een super machistische patriarch en een stuk of vier koters die constant aan mijn rokken hangen. Hij zou alleen bij mij zijn om te eten en met mij te slapen. Zijn gasten zou hij bij zich roepen om hen te tonen aan 't bezoek. Voor de rest zou hij met 'mannenzaken' bezig zijn.
Als ik de strijk of de kuis of de wat dan ook niet op tijd zou gedaan hebben zou hij mij vermanend aankijken en zeggen:”Gij zijt een slechte vrouw!” en “Vandaag zal ik niet met u poepen. Neen, neen, neen ... Dat ook niet.” - waarbij hij het nodige gebaar maakt ter verduidelijking – “Zo gemakkelijk komt gij er niet van af.” Droevig om de ontbering van het enige genot dat ik zou kennen, zou ik de dag nadien alles goedmaken.
'k Zou moe zijn aan 't einde van de dag. Maar 't zou allicht niet zijn door mij af te vragen waarmee ik mij e-ven-tu-eel een keer zou kunnen bezighouden.

Ik benadruk: soms!


Echt serieus ... Als ge graag vanalles en nog wat wilt doen, maar zowel bij weinig als bij veel tijd, veel te vaak naar uw goesting nergens toe te komt, dan stelt ge u de zotste alternatieven voor.

Waarom doet het mij vrij snel aan 'Married ... with Children' denken?

.

4 opmerkingen:

 1. Net de bundy's "favoriete scenes" (her)bekeken. Priceless !

  De strijk geef ik niet af, not in a thousand years

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @kfxfnlu
  Nadat de vier koters in bed liggen? Eerst zeggen:"Vrouw! Kom hier!" 'het gebaar' maken en zelf aan de strijk beginnen, terwijl uw orders gedwee worden opgevolgd?
  Strijk maar! Duw het ijzer in het goed, houd constant contact en laat de stoom af en toe afdwalen.

  The Bundy's ... cutest of all 'useless' people ever!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarover heeft da mens het in Godsnaam.

  (zou ze 't zelf weten)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eén (en dezelfde) lettercombinatie die reageert op mijn reactie nav haar reactie. Een doorbraak zowaar!!
  Wat een (gebrek aan)inlevingsvermogen al niet vermag. :-P

  BeantwoordenVerwijderen