maandag 4 augustus 2008

Hip Pipi ... Hoera!!

.
Aan allen!!

Pipi Langkous - uit mijn tirade in delen 1, 2 en 3 - heeft een reactie gelaten met de link naar haar Space.
'k Heb contact met haar opgenomen. Het was NIET Pipi die voortdurend, stilletjes kwam kijken. Ik had de bal dus effectief compleet misgeslagen.
Zij kon gelukkig ook lachen met de Kiwi-kwestie en herkende mijn ergernis zelfs wat. Alleen gaat zij er blijkbaar heel wat minder impulsief mee om.
Daarom:
Bedankt voor de reactie en voor het begrip nog veel meer Pipi!
.

2 opmerkingen:

 1. Aaah Grote Kiwi !! u richtte hier waarlijk een standbeeld op waarbij den Ambiorix van Tongeren haast nietig lijkt… maar toch vréé merciekes hé.
  Dit neemt niet weg dat we nog steeds niet weten “wie ruist er door het struikgewas”

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met graagte (ik pik wel eens - moet ik nu de bron vermelden?)

  Ruis ... Als jij 't weet en ik niet of omgekeerd - yeah wright! - mogen we dan zeggen dat we 't niet weten?
  Als primatologe (Handig toch om kijk-eens-welke-woordjes-ik-allemaal-in-mijn-woordenschat-voor-dagelijks-gebruik-zitten-heb te spelen die KriQ?)'in de rand' - zoals dat meen ik heet als 't gaat over ... euh ... laat vallen, want more useful to forget than to remember - zal jij daar vast sneller achter gekomen zijn dan ik. ;-)
  Laat ons zeggen dat ik het nu - ja, zonet beslist en mogelijk zo weer voorbij - liever houd op verder ouwehoeren met 'elk diertje zijn pleziertje' in 't gedacht, dan nog een keer op zoek te gaan naar iemand om tegen te tieren, om er dan later toch maar een standbeeld te willen voor oprichten.
  Soort zoekt soort? Of een nóg groter cliché? All's fair in love and war? En zijn we - in zekere zin - niet altijd met een van de twee bezig?

  BeantwoordenVerwijderen