maandag 21 juli 2008

Ik ben een kiwi!

.
Er zijn blijkbaar bedenkingen waar ik pas bij kan, als ik er eerst de colère van rond pel.

Nu dan ...


Beste Pipi Langkous

Mijn hooghartig en zoals ik al zei kinderachtig gedrag was op jou gericht.

Toen ik je via, via de link naar mijn blog bezorgde, ben ik er niet meteen toe gekomen om ook bij jou langs te gaan. Ik volg een paar blogs die me aanspreken, maar wil die selectie niet voortdurend uitbreiden op basis van een vluchtige kennismaking.

Wanneer ik dan merkte dat jij toch wel geregeld langs blijft komen, werd ik nieuwsgierig. Het gebeurt wel vaker dat mensen die 't hier even volhouden, zelf ook wat te zeggen hebben, wat mij dan weer kan raken.
't Moment dat ik naar de plek van onze ontmoeting terug wou keren, bleek die echter foetsie! 'k Dacht:”Ach, ze zal wel eens een reactie laten, met een link naar haar schrijfsels.” Maar dat gebeurde dus niet. En dat begon dan op mijn systeem te werken, omwille van 't feit dat je ontzettend vaak langskomt. Precies die frequentie deed mijn vermoeden nog groeien, dat je toch ergens één en ander herkent en ik dat mogelijks ook in jouw hersenspinsels zou doen.

Nog later begon de colère zich te ontpoppen. Onder invloed van nog heel wat meer dingen waarvan ik geen zin heb om ze hier nader te verklaren. Deels omdat ze misschien niet eens iets zouden bijdragen, deels omdat ik ze niet in de juiste vorm weet te gieten, deels omdat zelfs ik die geregeld best genante ontboezemingen op mijn blog smijt, niet over alles details wil verstrekken aan wie dan ook en dus evenmin aan mijn uitlaatklep.

Dus ... Bij deze mijn vraag of je alstublieft ergens in 't archief een willekeurig artikel zou willen aanklikken en daarop een reactie zou willen laten met verwijzing naar jouw stek. Ikzelf krijg daar dan melding van. En er is geen gek die heel mijn archief gaat afschuimen om die reactie op te zoeken, nietwaar? Moest je dat niet dé manier vinden, dan kan je misschien via via nog eens iets posten. Maar dan aub niet ergens wildweg in 't archief, want ook ik ga niet dagelijks heel dat archief doorploeteren op zoek naar jouw potentieel antwoord.

Zo! Ik hoop jou binnenkort te zullen mogen lezen.

Oprecht vriendelijke groet
van een madam die tot de vaststelling kwam dat we niet zonder reden naar beneden kakken

P.S: Als ik hier de bal compleet mis sla, omdat jij 't niet bent. Dan ... Ja, dan ben ik nog altijd een kiwi.

2 opmerkingen: