dinsdag 29 juli 2008

waterpret op hoog niveau

.


Dag gaat nu zo al een paar dagen door, van 's morgens tot 's avonds. En ik kan u verzekeren, het klinkt zoals het eruit ziet: geesteu-eu-eu-eu-eug!!!!

.

6 opmerkingen:

 1. Ik mag maar hopen dat de stabiliteit van dat dak berekend is op het dragen van een dergelijk gewicht. Maar het ziet er inderdaad wel erg leuk uit. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er effectief op berekend ... mmm ... weinig kans. 'k Hoop dat een gelukkig toeval er voor zorgt, dat 't stand houdt. Zo'n bad water én negen kindjes, is inderdaad al niet mis. En daar dan nog de bijkomende kracht van al dat springen bij.
  'k Mag er niet aan denken om die daar plots naar beneden te weten stuiken!!
  Al zou 't dan terecht zijn om te zeggen:"Dat hadden ze toch moeten weten." Moest élke domme streek slecht aflopen, we waren een soort op de rand van uitsterven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien zijn we wel een soort op de rand van het uitsterven, maar beseffen we het zelf nog niet of willen we het nog niet beseffen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, stomme streken lopen misschien met wat vertraging slecht af. Op voorwaarde dat we het 'uiteindelijk' uitsterven van 'de mens' als iets slecht zouden zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, nu worden we filosofisch. Als we het algemeen belang in het achterhoofd houden weet ik niet of het uitsterven van de mens slecht zou zijn voor de toestand van de planeet ... maar misschien staat er dan vroeg of laat wel weer een diersoort op die er nog een groter zootje van maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. diersoort --> zootje
  Zie je wel dat ik hem heb?! ;-)

  Voor meer 'filozoofische' benaderingen van mijn kant verwijs ik maar naar Hedonisme.

  BeantwoordenVerwijderen