woensdag 10 september 2008

Trap mij verbaal in de leeuwenkuil!

.
Ter compensatie van mijn aanhoudende pogingen om E - binnen zo kort mogelijke tijd - tot stand-uppen te brengen, wil ik mijn laf lijf voor de leeuwen gooien. Het zit namelijk zo ...

E wil dat graag doen. En hij 'is' grappig, terwijl dat ik zelfs al te vaak moeite heb om 'de grap' te verstaan. Laat ons zeggen dat hij in 'het dagelijks leven' intelligente humor onnavolgbaar afwisselt met zulke super domme grappen dat ge 'r niet serieus kúnt bij blijven.
Stand-up is niet simpel. Ik weet dat. Als ge de mensen niet rap genoeg bij uldere collé kunt pakken, trek je dat niet meer recht. 't Moet raak zijn of 't es een dikke fluite met ne mei op! - Gelijk ze dat in Oost-Vlaanderen zeggen. 't Is te zeggen ... mijn grootvader die zei dat. En aangezien dat ... Wel, dat wilt zeggen dat 't dik mis patat is. -
E zei al twee keer:"Doet 't gij hé." En als ik mijzelf zo tegen hem bezig hoor, dan kan ik hem daar geen ongelijk in geven. 't Is soms gelijk of ik echt goeie argumenten heb om te stellen dat 't wél simpel is. Maar ik ben niet zoals E. Ik geef toe, dat ik stand-up ook best wel leutig zou vinden. Maar ik ben niet zot genoeg om vernieuwend te zijn en ik ben te 'enkel maar een beetje zot' om op herkenbaarheid bij de menschen te mikken. Wat IK zou doen, dat zou leiden tot nooit eerder geziene projectielslingerbewegingen vanuit 't publiek. Ik durf dat dus niet!

Maar kijk, here's the deal:
ALS hij het doet op Subhumus, zet ik mijn projectielslingeruitnodiging(en) op mijn blog.
Flauw?! Wil d'r op letten, dat zo'n sessieke op Subhumus zo voorbij is en dat 't op 't net veel te lang aanschouwbaar blijft?!!
Ik geef toe, als ge effectief naar mijn vertoning zult slingeren, zult ge daar voornamelijk zélf last van hebben.

Zie zo! Wie graag een aanleiding vindt, om zijn computerscherm binnenkort een behandeling te geven met whatever 's gross, kan mij helpen om E aan te moedigen.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten