donderdag 18 september 2008

my space

.


De wandkast is het 3,75 m lange en 2,4 hoge ding aan de muur, waaraan ik mijn zelf ontworpen deuren hang.
De visdraad loopt op een hoogte van ongeveer 2,60 meter van boven de tv, over de lage boekenkast, naar de lage ladekast, naar de hoek boven het zetelbed, naar de muur waartegen de clubzetel staat.
Op de lage ladekast komt een kussen dat van die kast ook de zitplaats maakt om aan mijn pc-tafel te zitten. Kwestie van ruimte te besparen. De pc-tafel wordt trouwens vervangen door een plank die aan de muur vast zit, zodat vloer vrij blijft.

Zo gaan de dinges hier bij mij dus heel binnenkort opgesteld worden.
De dressoir, eettafel, clubzetel en het wandmeubel zijn al ter plekke. De lage boekenkast stond al beneden, maar staat nu nog onder het wandmeubel.
Het zetelbed, twee lage - maar loodzware - ladekasten, pc-tafel en mijn tv moeten nog van 't eerste verdiep naar beneden.
De zetels, tv en audio-apparatuur van E met meubels, de negen cd-dvd-kolomkasten van E en de salontafel moeten nog naar 't eerste verdiep.
Dan nog 't bed waar E in slaapt van 't tweede naar 't eerste en de boekenkasten die nu in één kamer op 't eerste staan naar de andere kamer.

't één na 't ander hé
...
't één na 't ander

.

2 opmerkingen:

  1. een plan hebben is het halve werk... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En meten is weten.
    Het bespaart in elk geval heel wat heen en weer gesleur naar plekken waar iets toch niet goed staat of zelfs helemaal niet tussen kán.

    BeantwoordenVerwijderen