maandag 22 oktober 2007

Liza doet mee!


Kijk! Liza bezorgde een foto met 't uitzicht achter háár huis. Dat reikt NATUURlijk een pak verder dan het mijne in 'Venster op'.
Maar er zijn ook golfplaatjes! Jééé!!!Bron.

Het uitzicht vanaf een specifieke kamer. 't Doet een mens vrij snel belanden bij 'A Room with a View'. Zijn er nog mensen met golfplaatjes of andere daken achter hun huis? Wie denkt mij uit mijn kamer weg te krijgen met zijn 'view'?2 opmerkingen:

 1. Waw! Ik sta op de cover van een blog! Was me dat verschieten toen ik hier kwam kijken of er een reactie op mijn reactie was. Wel leuk! Nu ik hier weer lees over al dan niet bloggen...: ik denk dat ik vannacht gedroomd heb dat ik een blogpost aan het schrijven was. Misschien is dat wel een voorspellende droom. Ik wacht op het volgende opstootje van inspiratie, ben ervan overtuigd dat het in een van de volgende weken gaat komen... :-)

  Ohja, ben laatste tijd beetje into foto's en heb er een paar geselecteerd voor op een flickr-pagina... www.flickr.com/photos/monalisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @liza
  'k heb je foto's bekeken en benijd je want,

  olifanten in duitsland: surreëel!! (nog nooit gezien)

  zuiden van frankrijk: dichtbij en toch helemaal op reis (nog nooit geweest)

  india: ongelooflijke rijkdom aan warme, intense kleuren en alles in dat land, zelfs de architecturale vormen krioelen, kronkelen er door elkaar (ook nog nooit geweest)

  italië: hét land van de pizza en pasta, heerlijke sauzen en Federico Fellini-decors. (maar ook nog nooit geweest)

  cuba: hét land van nostalgie en salsa (en alweer nog nooit geweest)

  (zucht)

  BeantwoordenVerwijderen