woensdag 21 november 2007

Erin ... Eruit ...


@karel:

Grappig?!! Gij vindt dat grappig?!! 'k Was er nu net in geslaagd om mijn gat te vegen aan de stats ... Voer ik mijn blogadres in en kom ik niet eens voor in de databank. En als ge dan in de top 100 geraakt en ge bengelt daar helemaal onderaan? Dan loopt ge elke dag het afschuwelijke risico om weer te verdwijnen in dezelfde gigantische vergeetput als waar ik in zit!!!

@Menck:
Gij hebt dat goed gezien. Verrader ...
:-p
Neen ... Alle gekheid op een stokje. Oei! Neen, want 'stokjes' zijn helemaal 'out'!! En 'out' zeggen is ook 'out' ... Het is euh ... 'zo 2005!'??

Enfin, serieus. - ik kan serieus zijn - Ik weet goed genoeg dat ik geen 'invloed-blog' schrijf. Maar naast de Clickx-manie is deze MetaTale rank vast ook weer zoiets waar héél veel bloggers wél van wakker zullen liggen.


3 opmerkingen:

 1. Ik heb ook opgemerkt dat jouw blogje nog niet in hun database zat. Maar dat wordt blijkbaar toegevoegd en vanaf volgende week zou jij ook een nummertje moeten hebben. Vraag me echter niet wat die nummers juist betekenen en waar je je dan juist bevindt qua invloedssfeer. Dat is me nog steeds een raadsel. Enkel de top 100 lijkt me duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien mijn reactie op "merci" nog eens herlezen? Laat cijfertjes voor wat ze zijn en laat ze vooral je zelfbeeld niet beïnvloeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @karel: als je niet blogt voor 'de invloed' (hoe vaak wordt er naar je verwezen als referentie om te weten of iets telt, niet telt, belangrijk is of niet, blablabla), dan maakt zoiets toch niets uit.

  @kletsmama: zijt gerust, dit was echt enkel om een beetje de draak te steken met de hele hype.
  Ik vind reacties hier nog altijd reuze fijn. Het interactieve is voor mij naast de uitlaatklep die mijn blog is, een heel tof gevolg. Maar als er niks op mijn tong heen en weer ligt te springen of van mijn lever moet, dan wordt er niet gepost. Zo simpel is't.

  BeantwoordenVerwijderen