dinsdag 6 november 2007

I wonder

Wist er iemand dat 't al van 1946 geleden is dat ze in de Processie van Echternach nog twee stappen vooruit en drie achteruit zetten? Nu hangen ze met witte zakdoeken aan elkaar en springen ze vooruit, afwisselend op de linker- en de rechtervoet.

Mijn Knack-inhaalbeweging wordt zoals de processie was. 'k Heb gisteren een 'Special Mannen' opgediept die nog niet bij de stapel lag. Een editie met Ozark Henry op de cover. Dat voorspelt toch alleen maar goeds? Dus werd de status: two down, six more to go!!


De intro ... Pierre Darge mag alle intro's schrijven. Hij was helemaal in orde. Even een melig, maar volmondig 'Aah toch!'-deel:”Het mooiste compliment dat ik ooit van een vrouw kreeg, was dat ze zich bij mij bemind, beschermd en getroost voelde.” De auteur zijn Nicaraguaanse chauffeur zei over een Echte Man:”Een man is iemand die begrijpt wat vrouwen willen.” Draait het daar bij het 'man' zijn niet om, mannen? Uw genen rondgestrooid zien te krijgen? Scoren bij de vrouwen? En dames? Vrouwen, allé 't is te zeggen Echte Vrouwen, willen toch inderdaad een man waaraan je kan merken dat hij Man is? Hij mag niet, hij moét aan zijn ballen krabben! Hij moét en plein public elke emotie als totáál onherkenbaar beschouwen! Naar keuze verder aan te vullen ...


“Wonderbra zet mannen op het verkeerde been.” Allé?? Da's nieuw!! Toch, toch ... het verhaal gaat namelijk verder. Eerst verstoppen de madams hun borsten achter een dikke laag mousse, zodat ze er niet anders kunnen uit zien als een plastieken, tepelloos paar van Barbie. Nu steken ze in die mousse een paar NEPTEPELS!!! Waarom hebben vrouwen hun eigen tepels altijd verborgen? Blijkbaar niet om te doen alsof ze nooit zin hebben. Nu steken ze het niet in beweging te krijgen paar weg achter een paar dat wél en altijd spreekt.
Moest het dus zijn dat jullie, gasten, toch per malheur eerst in onze ogen kijken en dan pas naar onze boezem. Denk dan niet te gauw dat jullie blik een spontaan gebaar veroorzaakt heeft!
Neen dat was niet alles. 'k Ben nog maar bij pagina 28 geraakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten