zaterdag 3 november 2007

Honingpot op tettenMichel Vuijlsteke reageerde op een artikel op 'Pietel.be' als reactie op een vraag
van 'in balans'.


Ik lanceerde net een tirade over bezoekersaantallen. Aan 't einde sloot ik af met “Moest er een ongelooflijk succesvolle blogger in de zaal zijn ... “. Even later kom ik dus dankzij Michel aan de weet, dat 't mogelijke antwoord netjes opgesomd in puntjes op iemands blog staat. Aangevuld met nog wat extra tips van Houbi.com over wat je niet moet doen.


Leuke bijkomstigheid: uit de comments blijkt dat nagenoeg iedereen openlijk uitkomt voor eventueel incestueus gedrag en geen moeite doet om te verbergen dat hij of zij op de cijfertjes let.


Vergelijk 'Welkom in het land van melk en honing' met dit en zie ... 'k Voel mij al veel beter!

Ja, ik stuur mensen naar mijn eigen artikel, want het aantal pagina's dat mensen lezen interesseert mij ook.


Een van de tips was 'tetten' vermelden. 'k Wou een titel die aansluit bij mijn tirade. Lezers (en hier zelfs meer specifiek: bloggers) die gelijk bijen rond een honingpot zwermen, leek me wel wat. 'Melk uit tetten' vond ik pesoonlijk minder aantrekkelijk. Je moet je trouwens, naar 't schijnt, toch ook een beetje op een bepaald publiek richten. 'k Wou de 'melk uit tetten'-liefhebbers niet teleurstellen. Wat ik bij deze dus toch doe. Maar goed, als die ook (willen) bloggen komt deze wegwijzer hen misschien toch nog van pas.


'k Zal een van de lezers alvast voor zijn ... Ik vind zelf dat dit nog altijd aansluit bij de stijl die ik (niet) had. - Gezien ik (nog) niet veel reacties krijg, kan ik gerust de moeite nemen om ze aan te halen.


4 opmerkingen:

 1. hmmz... Ik had zelf denk ik dan toch voor honing op tetten gekozen, maar dat zal dan wel weer een stijlverschil zijn hè? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'k Heb nog getwijfeld. Maar ja ... met het publiek en de teleurstellingen in 't achterhoofd. Het loopt nogal uit elkaar. Dan kan je best iets nemen waar elk zijn ding mee kan doen, leek me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent veel te aardig voor je publiek ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te aardig ... Volgens punt 3 in het lijstje van Pietel.be werkt een 'extreme' stijl ook prima. Tegenstanders komen namelijk ook terug.

  Te hopen dat 'extreem aardig' ook meetelt dan. Dat al die agressievelingen, bullebakken, enz zich lekker kunnen komen ergeren, met 't gedacht:"Niet meer als een pot behaagziek gepruttel."

  Vriendelijke mensen als u en ik, weten natuurlijk dat daar niets van aan is.

  BeantwoordenVerwijderen